• Hond in stalen hondenhok tevens te gebruiken als stabureau, gemaakt door Boemklaar Meubelmakers
  • Deense dog in bench gemaakt door Boemklaar Meubelmakers

Hondenbench in stabureau

Kun je ons helpen. Kun je ook een hondenbench maken en een sta bureau in een? We krijgen een Deense dog en die moet in een bench kunnen. Zoals jullie misschien wel weten is een Deense dog ongeveer de grootste hond die er is, dus het moet nogal een bench worden. Daarnaast slingert nu altijd alle administratie op de eettafel, dus als er een bureau van gemaakt kan worden is dat win-win!

We verdiepten ons in de voorwaarden voor een bench en maakten een tekening. Nadat de familie bij ons in de werkplaats de gewenste houtsoort had uitgezocht gingen we aan de slag. Een Deense dog heeft een schofthoogte van 80 cm en moet wel een beetje lekker kunnen liggen. De binnen maten waren dan ook 190cm bij 90 cm diep en 90 cm hoog! Een best groot meubel, maar omdat hij grotendeels wit is en bekleed met chique eiken is het alles behalve een sta-in-de-weg.

De eigenaren en de hond Hendrikus zijn super blij met het resultaat. Zelfs nu Hendrikus geen puppy meer is maar een volwassen Deense Dog, gaat hij met plezier zijn bench in.

Vind je dit nou ook te gek, vraag vrijblijvend een offerte aan met daarin jouw gewenste maten!