• slaapkamermeubel met hotel gevoel
  • slaapkamermeubel met hotel gevoel
  • slaapkamermeubel met hotel gevoel

Slaapkamer meubel met hotel gevoel

Een slaapkamer meubel met hotel gevoel, dat was de opdracht. Het wandmeubel is een combinatie van een wastafelmeubel, een bankje met opbergruimte en een bureau met lade. Wouter en Hanneke, de opdrachtgevers, waren in een hotel geweest waar ze een meubel hadden gezien wat ze ook graag wilden nabootsen. Speelse vormen, maar wel een geheel. Op basis van een schets en gesprek zijn wij gaan ontwerpen.

We hebben een meubel ontworpen van heel slank dun staal, maar staal dat wel stevig genoeg is om op te zitten en aan te hangen. Dit meubel heeft als basis 2x2cm kokers. Het staal is gespoten in antraciet grijs.

Voor het hout is er gekozen voor amerikaans notenhout. Door de matte afwerking kleurt het hout niet te donker op, maar blijft het licht. Het meubel is afgewerkt met veel lagen Glitsa parketlak mat, dat ervoor zorgt dat het hout goed beschermt is.

Als leuke twist hebben we een plank boven de wastafel ontworpen, waarin spots zijn verwerkt. Deze spots zijn dimbaar en aan en uit te zetten door middel van een heel subtiele touchscreen, die weg is gewerkt in het staal. Dit bood ons de unieke kans om ook eens verlichting in onze meubels te verwerken. Bovendien zijn alle lades voorzien van push to open systemen en hebben de lades een soft close.

Vind je dit nou ook te gek, vraag vrijblijvend een offerte aan met daarin jouw gewenste maten!

Deze tekst bevat affiliate links.