• Industriele grote vitrinekast van staal en steigerhout, gemaakt door Boemklaar Meubelmakers
  • Industriele grote vitrinekast van staal en steigerhout, gemaakt door Boemklaar Meubelmakers

Industriële vitrinekast van staal en eikenhout

Deze industriële vitrinekast van staal en eikenhout, maakten wij helemaal naar wens van Marc en Steffie.  De kast hoort bij deze industriele meubels en is in dezelfde stijl gebouwd. Steffie en Marc vonden ons omdat we al eerder deze kast maakten. Dit was voor hun een mooi uitgangspunt om hun ideale kast vorm te geven. Een beetje meer staal, robuustere poten en eikenhout waren de wensen. De opdrachtgevers houden van een industriële look, maar ook van strak. Het hout mocht dus wel wat robuuste noesten bevatten. Het staal zorgt dat het geheel er strak uitziet.

De vitrine kast heeft 2 deuren met daarin opbergvakken. De onderkast is 90 cm hoog en biedt met 1 legplank zeer veel ruimte om je spullen in op te bergen.  De bovenkast bestaat als het ware uit vakken. Ook daarin komen aardig wat stalen onderdelen naar voren. Ook het aantal vakken en het tussenschot is uitvoerig besproken en naar wens samengesteld.

Voor de afwerking hebben wij het staal zwart gespoten met een zijdeglans spuitlak. Het is ook mogelijk het staal te laten poedercoaten. Het eikenhout is afgewerkt met Rubio monocoat pure. Dit geeft een warme matte uitstraling, die ook nog eens goed beschermt tegen vocht en vuil. Rubio monocoat is in verschillende tinten te bestellen. Wij zijn er erg enthousiast over. Het ruikt ook nog eens erg lekker naar lijnzaadolie.

Onze klanten zeggen het volgende over de meubels en de samenwerking:

Wat zijn we blij met onze spulletjes. Hebben echt het gevoel dat we iets speciaals hebben en wat tijdloos is. Genieten er iedere dag van. Bedankt voor het enthousiasme van jullie en de samenwerking. Het bijhouden van het proces was echt top! Hopelijk krijgen jullie nog veel opdrachten met net zulke enthousiaste en tevreden klanten zoals wij!

Vind je dit nou ook te gek, vraag vrijblijvend een offerte aan met daarin jouw gewenste maten!