• industrieel tv meubel van staal en eiken gemaakt door Boemklaar Meubelmakers
  • Boekenkast van eikenhout en staal, schuine staanders, gemaakt door Boemklaar Meubelmakers
  • boekenkast van staal en hout gemaakt door Boemklaar Meubelmakers

Industrieel tv meubel en boekenkast

Deze stoere mooie meubels maakten wij op maat van staal en eikenhout. Ze horen bij deze Vitrinekast en is in dezelfde stijl gebouwd.  De opdrachtgevers houden van een industriële look, maar ook van strak. Het hout mocht dus wel wat robuuste noesten bevatten. Het staal zorgt dat het geheel er strak uitziet.

Het tv meubel heeft 2 deurtjes met daarin opbergvakken. In het middenstuk zit een legplank, maar ook achter beide deurtjes zitten legplanken. Deze legplanken zijn wat ondieper dan de kastdiepte zelf. Het middenvak is open aan de achterkant en is op maat gemaakt voor de apparatuur die erin komt te staan. De snoeren kunnen makkelijk weggewerkt worden aan de achterzijde. De poten zijn gemaakt van stalen strips die gebogen zijn. Er is rekening gehouden met de plinten.

De boekenkast is ook gemaakt van staal en eikenhout. De kast heeft planken die mee lopen met de schuine zijkanten. Er is lekker veel ruimte om je mooiste spullen ten toon te stellen. De kast is 2 meter hoog en onderin 45 cm diep. De kast kan vast gemaakt worden aan de muur.

Voor de afwerking hebben wij het staal zwart gespoten met een zijdeglans spuitlak. Het is ook mogelijk het staal te laten poedercoaten. Het eikenhout is afgewerkt met Rubio monocoat pure. Dit geeft een warme matte uitstraling, die ook nog eens goed beschermt tegen vocht en vuil. Rubio monocoat is in verschillende tinten te bestellen. Wij zijn er erg enthousiast over. Het ruikt ook nog eens erg lekker naar lijnzaadolie.

Vind je dit nou ook te gek, vraag vrijblijvend een offerte aan met daarin jouw gewenste maten!