• Industrieel dressoir van eikenhout en staal
  • Industrieel dressoir van eikenhout en staal
  • Industrieel dressoir van eikenhout en staal

Industrieel dressoir van eikenhout en staal

Een industrieel dressoir van staal en eikenhoud. Op basis van liefde op het eerste gezicht op deze vitrinekast. Piri en Frank kwamen bij ons om een nieuw tv meubel te bespreken. Ze dachten dat dat een makkelijk klusje was, aangezien ze de vitrinekast mooi vonden en daarop hun tv meubel wilden baseren. Maar ze moesten toch nog best veel keuzes maken!

Zo is het staal, de basis van het meubel, vele malen dunner dan het voorbeeld. Wij adviseren dit omdat het anders een heel massief meubel wordt. Dat is bij de vitrinekast niet erg omdat deze veel groter is. Maar in het tv meubel wil je toch ook nog wel wat opslag ruimte. Ook is de kamer niet mega groot, en past het meubel er zo veel beter bij.

Voor de keuze van het hout hebben we uiteindelijk voor het eikenhout gekozen. Dit is bij de leverancier speciaal geselecteerd, met de wensen van Piri in het achterhoofd. Ze wilde graag zo licht mogelijk hout, maar ook met lekker veel noesten en leven erin. Dit zorgt ervoor dat je er heel lang naar kan kijken en niet verveeld raakt. We hebben ook hier weer gekozen voor een afwerking van Rubio Monocoat. Deze zijn in vele tinten te krijgen, maar wij kozen voor Pure. Een degelijke afwerking, bestand tegen vocht en vuiligheid.

Bij het afleveren mochten we na het plaatsen nog even lekker genieten van het heerlijke ambachtelijk gemaakte ijs van Piri. Zij runt vanuit haar prachtige Bedfort bus een ambachtelijke ijsmakerij.

Vind je dit nou ook te gek, vraag vrijblijvend een offerte aan met daarin jouw wensen! Ieder mens en ieder stuk hout is uniek. We vinden het heel leuk om met je mee te denken en om op zoek te gaan naar een tafel die bij jou past!