• Stoere vitrinekast van staal en steigerhout met glazen schuifdeuren op houten stelpootjes, gemaakt door Boemklaar Meubelmakers
  • Stoere salontafel van staal en steigerhout in de woonkamer op een kleed, gemaakt door Boemklaar Meubelmakers

Industriële meubels van staal en hout

Een complete set met industriële meubels van staal en hout voor in de woonkamer

Erwin en Adina waren klaar met hun witte meubels, die ook niet echt lekker bij elkaar pasten. Ze houden van metaal en hout en vroegen aan ons om een set industriële meubels te ontwerpen voor in de woonkamer. Ze wilden graag een industriële vitrinekast, een tv meubel en een salontafel.

We maakten een ontwerp voor hun meubels en kregen de opdracht. Ze kwamen zelfs een keer kijken toen wij bezig waren de meubels te maken! Het is onze ervaring dat onze klanten het heel leuk vinden om tijdens het maken te komen kijken. Zo kan je zien dat alles wat je bij ons besteld, ook daadwerkelijk door ons wordt gemaakt! Met veel zorg en vakmanschap.

Deze stoere industriële meubels maakten wij van staal en steigerhout. Het staal is zwart gespoten, opgeschuurd en daarna blank afgelakt. Dit om een rustige uitstraling te creëren, maar toch de industriële look te behouden. Voor het hout gedeelte gebruikten we steigerhout, dat bewerkt is met bijenwas.

De industriële vitrinekast heeft in totaal drie legplanken, twee deurtjes en twee schuifdeuren met glas. Het tv meubel bestaat uit twee planken onder elkaar. Ze worden op hun plek gehouden door een frame van stalen strip. Vind je dit nou ook te gek, vraag vrijblijvend een offerte aan met daarin jouw wensen en maten!