• BenB interieur
  • BenB kasten
  • BenB kasten
  • BenB tafel
  • BenB toilet

Interieur Bed & Breakfast

Voor Landgoed Lindenhof mochten wij een deel van de inrichting van de kamers voor de Bed&Breakfast maken. We maakten voor 5 kamers een koffiebarretje, grote kast en een op maat gemaakte afdekplank in het toilet. Bovendien maakten we voor elke kamer een epoxy tafeltje met ieder zijn eigen kleur.

De barretjes en tafel zijn gemaakt van lokaal gekapt hout. De mooie organische schorskant is goed te zien en maaktde uitstraling uniek. Roland laste er een mooi slank stalen frame onder, waar je ook nog een handdoekje aan kan hangen. De kast is ontworpen om bovenin een koelkastje op werkhoogte in te zetten. Onderin kunnen eventueel kleren opgehangen worden en er past een weekend tas in.

We worden altijd kinderlijk enthousiast als we ergens epoxy in mogen verwerken. Dus toen ons voorstel geaccepteerd werd om toffe koffietafeltjes te maken van de overgebleven planken, gevuld met epoxy werden we blij! Maar toen moesten we nog beslissen welke kleur het dan moest worden. We maakten een paar proefstukjes. Ook Danielle en Donny konden niet kiezen, waarna als snel werd besloten om 5 kleuren te gebruiken. Voor elke kamer een andere kleur. Dit past uiteindelijk ook goed in hun eigen ontwerp, want elke kamer kreeg ook een eigen muurkleur! Win win situatie dus!

Heeft u zelf een Bed&breakfast, of wilt u zelf iets door ons laten ontwerpen? U mag ons altijd een emailtje sturen, of een afspraak maken in onze werkplaats!