• Winkel interieur brillenzaak
  • logobord met epoxy
  • Winkel interieur brillenzaak
  • Winkel interieur brillenzaak
  • kinderhoek brillenzaak

Winkel interieur

Voor Robtiek in Noordwolde mochten wij een deel van het nieuwe winkel interieur op maat maken.

Het uitgangspunt van ons ontwerp was een prachtig gemaakte oude apothekerskast. Die kwam in de nieuwe winkel aan de rechterkant te staan. Wij mochten de gehele linkerkant van de winkel ontwerpen. Daarbij was de wens om een kast te maken met heel veel lades, waar Robert zijn brillencollectie in kwijt kan. De kast is ontworpen over de hele lengte van de winkel. Met 27 platte lades zit er een hele berg ruimte in voor alle brillen. Robert moest er zelfs een paar bij bestellen om de hele kast te vullen. Dat vond hij geen enkel probleem :-) Tussen de platte lades hebben we vierkante diepere lades gemaakt. Deze lijnen perfect met de spiegels en bovendien zijn deze lades een gelijkend aan de oude apothekerskast. Ook de handvatten zijn nagenoeg hetzelfde als die van de oude apothekers kast.

Voor het brillenophangsysteem ontwierpen wij staanders van staal met allemaal driehoekjes van eikenhout. Speels, omdat het lijkt op een neus, maar ook strak door de rechte, repeterende lijnen en vormen. De poten van de brillen leunen op stalen draden die tussen de wanden gespannen zitten. Onze uitdaging was om iets te bedenken is dat onderscheidend is ten opzichte van andere brillen zaken.

De bij behorende balie bestaat ook uit een stalen frame en houten ‘bekleding’. Er zit een uitsparing in voor de kassa en een uitstekend werkblad waar Robert zijn brillen op maakt. We maakten de balie exclusief door een super cool logobord, gevuld met epoxy. Werkelijk alles aan de kast is door onze handen gemaakt en daar zijn we best wel trots op! Heel tof om dit te mogen maken, en super leuke opdrachtgevers!

Wij willen best vaker een winkel interieur maken. We denken graag mee over de inrichting en praktische oplossingen. Het liefst uiteraard van staal en hout. Want dat is waar wij goed in zijn! Stuur ons vrijblevend een email.